Wine & Spirits

Contactpersoon

Let's build brands together!

Al meer dan 25 jaar zijn wij zelfstandig importeur van wijn en gedistilleerd. Aan de hand van een eigen visie op de wijnmarkt en drankenwereld, creëren wij een beleving waarbij zowel de klant, de leverancier als de eindverbruiker centraal staat. Samen merken bouwen in de mooie wereld van wijnen en gedistilleerd; dat is het idee! Ons assortiment bestaat uit zowel de nieuwe- als oude wijnwereld en heeft een diversiteit aan druivensoorten en smaken.

Wij hebben landelijke dekking in on- en off trade en zijn een Marketing en Sales gedreven organisatie. Per gebied hebben wij gedreven accountmanagers die onder meer wijntrainingen, masterclasses en proeverijen geven. Met onze eigen marketingafdeling ondersteunen wij onze klanten en spelen wij in op trends en marktontwikkelingen.

Ons wijnassortiment bestaat uit meer dan 48 wijnhuizen uit zowel de nieuwe- als oude wijnwereld en heeft een grote diversiteit aan druivensoorten en smaken. Naast wijn kunt u ook bij ons terecht voor champagne, port, speciaalbier, vodka, vermouth, bronwater en frisdranken. Wij zijn erg trots op ons uiteenlopende assortiment met onder meer de merken Champagne de Castellane, Calem Porto, Cantina Bolla, Roberto Cavalli, Lurisia bronwater en Birra Baladin.

Als Italiëspecialist volgen wij ontwikkelingen op de Italiaanse wijnmarkt op de voet. Zo is het begrip ‘Slow Wine’ in Italië volledig ingeburgerd, maar daarbuiten minder bekend. Slow Wine is onderdeel van Slow Food en staat voor duurzame wijnen die gemaakt worden met respect voor de natuur. In het assortiment van Wine & Spirits bevinden zich diverse Slow Wine gecertificeerde wijnen die staan voor: puur, eerlijk en terug naar de oorsprong.