Vrumona

Contactpersoon

Vrumona heeft een missie: de frisdrankcategorie gezonder maken!

We zijn voorloper op het gebied van gezonder fris met een compleet aanbod aan gezondere keuzes. Daarnaast ondersteunen we jouw zaak met de juiste zichtbaarheidsmaterialen, support en advies.

Suikervrije frisdrank, caloriearme verfrissing, healthy dorstlessers; er is veel vraag naar. Consumenten vinden een gezonde levensstijl immers steeds belangrijker. Ook ondernemers in de horeca kijken daarom naar gezond en goed drinken. Bij Vrumona zijn we daar blij mee en voorzien we graag in die behoefte. Goed en Gezond Drinken voor Iedereen, dat is immers onze missie.

Vrumona was in Nederland de eerste frisdrankproducent die laagcalorische frisdranken op de markt bracht. Zo introduceerden wij al in 1957 Rivella, een frisdrank met zo weinig suiker dat zelfs het Diabetesfonds het voor patiënten voorschreef. Later kwamen daar vele andere merken bij, zoals Crystal Clear en Sourcy Water met toegevoegde smaken en zonder suiker. Inmiddels is er van elke frisdrank in ons portfolio een laagcalorische variant. Ons doel is dat laagcalorische frisdranken in 2030 de standaard zijn. Daarmee zijn wij voortrekker van het gezonder maken van Nederland. Inmiddels is meer dan 52 procent van de dranken die wij verkopen een frisdrank met weinig calorieën.

Omdat we graag consumenten willen helpen een gezondere keuze te maken, besteden we ruim 85 procent van ons marketing- en promotiebudget aan laagcalorische frisdranken.