Two Chefs Brewing

Contactpersoon

Het verhaal...
Van de twee chefs die gingen brouwen...

Two Chefs Brewing begon in 2012 en ze zijn nog steeds onafhankelijk erop los aan het brouwen met dezelfde energie waar het allemaal mee begon! Als voormalig chefs spelen ze continu met nieuwe ingrediënten om spannende smaakcombinaties te creëren voor smaakvolle craft bieren.

Hun doel is om uw smaakpapillen te prikkelen met zowel uitdagende special edition bieren als met betrouwbare klassiekers. De limited edition bieren van Two Chefs Brewing zijn voor de avontuurlijke bierdrinker en worden eenmalig gebrouwen, terwijl de gebalanceerde originals toegankelijk zijn voor iedereen en het hele jaar door gebrouwen worden. Het is een regenboog van smaken en bierstijlen, voor iedere bierdrinker wat wils!

Bij Two Chefs is er altijd leven in de brouwerij en zijn ze niet vies van een feestje. Bier brouwen nemen ze heel serieus, maar zichzelf niet echt. Genieten van het leven is een kunst en daar mag iedereen wel wat beter in worden. Dus trek een koud blik bier open, ga lekker achterover zitten en zet de muziek wat harder.

Live a little!