Santas Koffie

Contactpersoon

Vanuit passie, trots en kennis mêleren wij de lekkerste topkwaliteit koffies voor  horeca!

Santas Koffie bestaat sinds 1988 en gedreven vanuit passie, trots en kennis mêleren wij de lekkerste topkwaliteit koffies voor horeca.

Maatschappelijk duurzaam ondernemen
Veel van onze afnemers onderschrijven de term ‘maatschappelijk duurzaam ondernemen’ en voegen bij het gebruik van onze producten de daad bij het woord. Ons unieke statiegeldconcept helpt onze klanten ook bij het behalen van hun doelstellingen op het gebied van duurzaamheid.

De Vertrekhal in Rotterdam
Wij opereren vanuit het hart van de Rotterdamse haven en zijn gevestigd in het monumentale pand; de Vertrekhal Oranjelijn. Hier komen de ruwe koffiebonen per schip bij ons binnen, die vervolgens extra langzaam geroosterd worden in authentieke trommelbranders.


Duurzame retourverpakking
Naast onze primaire ambacht proberen wij tevens zorg te dragen voor mens & milieu. Natuurlijk zijn wij Fairtrade (Max Havelaar), Bio (Skal) en MVO gecertificeerd. Maar vanuit onze overtuiging dat duurzaamheid verder gaat dan certificering, namen wij in 1988 al het initiatief om te stoppen met plastic- en folie wegwerpverpakkingen voor onze koffies.

Wij introduceerden daarom een unieke & duurzame retourverpakking; het ijzersterke koffieblik. Hiermee streven wij er naar om zo min mogelijk afval te creëren. Niet alléén in woord, maar ook in daad dankzij ons tastbare & duurzame retourverpakking concept.