O'live Gin

Contactpersoon

Hoe het allemaal begon

“Toen we de passie zagen waarmee de Franse olijfboeren in de Provence hun olijven plukten en persten, voelden we voor het eerst een sprankje ambitie. Het duurde niet lang voor we wisten dat we ook iets buitengewoons wilden creëren met deze hemelse vruchten: een olijvengin.”

Niet zomaar een olijvengin
“Maar we wilden niet zomaar een olijvengin maken. We wilden een stapje verder gaan en een gin creëren die de essentie van de mediterrane wereld weerspiegelde. We hadden al snel door dat we dit het best konden doen door een volledig gedistilleerde olijvengin te creëren, met zorgvuldig geselecteerde en gedehydrateerde olijven en verse kruiden.”

Het ontstaan van onze O’live Gin
“Zo is de O’live gin ontstaan: een volledig gedistilleerde olijvengin met een rijke en toch delicate smaak, vervaardigd met enkel de beste mediterrane olijven en rijk aan natuurlijke antioxidanten.”

Zoveel meer dan gin
O’live groeide aan een sneltempo uit tot een bedrijf waarvan de ambitie verder reikte dan enkel een olijvengin. De ijver om te creëren bleef groeien, waardoor er na de O’live gin – the original, ook the spicy, the floral en the innocent werder toegevoegd aan the O’live family.Na het creëren van deze delicate soorten gin bleef het kriebelen om nieuwe, unieke product te produceren. Zo gezegd, zo gedaan. De karaktervolle likeur, de elegante rum, de alcholvrije rum en sublieme advokaat werden geboren.

O & live
Onze merknaam is niet langer enkel een verwijzing naar de olijf waar het allemaal mee begon, maar het doelt ook op een sterk merk dat zijn klanten O & LIVE geeft.

O, laat u verassen door onze unieke smaakpalletten en LIVE, leef in het moment, geniet van onze heerlijk artisanale producten en de unieke ervaring die ermee gepaard gaat.