Nolet Distillery

Contactpersoon

Welkom bij de familie

Nolet Distillery produceert Ketel One Vodka, KETEL1 Jenever en NOLET’S Finest Gins voor de binnenlandse en internationale markt.
Sinds 1691 verzorgt de familie Nolet vanuit de distilleerderij in Schiedam de productie, distributie, verkoop en marketing van haar premium gedistilleerde merken. Sinds 2008 geschiedt voor Ketel One Vodka de wereldwijde verkoop, marketing en distributie door Ketel One Worldwide: een 50/50-samenwerking tussen Nolet Distillery en Diageo. Nolet Distillery staat onder leiding van Carel Nolet sr. en zijn jongste zoon Bob Nolet. Zijn oudste zoon, Carl Nolet jr., geeft leiding aan het Amerikaanse kantoor, gevestigd in Aliso Viejo, Californië. Bij Nolet Distillery in Nederland en in de Verenigde Staten werken in totaal 120 medewerkers.

Naast vakmanschap, vakliefde en visie heeft Nolet Distillery een groot gevoel voor verantwoordelijkheid. Niet alleen voor de kwaliteit en smaak van ons distillaat, maar ook voor de rol die wij spelen in de samenleving.

Duurzaam denken en doen
In al onze bedrijfsprocessen denken wij aan duurzaamheid en nemen wij concrete, vaak innovatieve maatregelen om het milieu te ontzien. Zo scheiden wij nauwgezet onze afvalstromen en besparen wij met slimme maatregelen energie. Ons beste voorbeeld is de nieuw gebouwde stellingmolen ‘De Nolet’. Gemodelleerd naar een authentieke molen siert die de omgeving, terwijl binnenin geavanceerde generatoren groene energie opwekken.