Mocca d'Or

Contactpersoon

Slow roast coffee

Mocca d’Or is een koffiebranderij die sinds 1930 ambachtelijke koffie brandt, maalt, verpakt en distribueert. Mocca d’Or is met de merken Mocca d’Or, Earth Coffee en Santas een van de snelst groeiende bedrijven op de Nederlandse koffiemarkt en biedt landelijke dekking met vestigingen in Zwolle, Breda, Rotterdam en een servicepunt voor technisch onderhoud in Heiloo. Mocca d’Or is gepositioneerd als een premium koffiemerk met een hoog kwaliteitsimago voor horeca, bedrijven en koffie- en thee speciaalzaken. De koffie wordt gebrand volgens het unieke Slowroast principe.

Visie & Missie
Mocca d’Or ontwikkelt zich verder tot een landelijk bekend koffiemerk met een A-merk positionering richting horeca en koffie- thee speciaalzaken.

We onderscheiden ons met een kwalitatief bijzonder goed ambachtelijk product en koffieconcepten waarbij koffiebeleving en uitstraling centraal staan en een kwalitatief uitstekend service apparaat in relatie tot distributie en onderhoud van apparatuur. Wij bieden een direct full service concept in Out of Home en specialistische retail.

Het full service concept waarborgt directe binding met u als klant, geeft ‘voeding’ aan de beleving van koffie en biedt innovaties op het gebied van koffie, beleving en uitstraling.