Koninklijke De Kuyper

Contactpersoon

Wij zijn De Kuyper, koninklijke distillateurs met een prachtige historie

Koninklijke De Kuyper biedt een breed assortiment cocktaillikeuren en is actief in meer dan 100 landen. Onze bijna 80 soorten likeur bieden vele smaaksensaties en aroma’s die je terugvindt in cocktails en mixdrankjes over de hele wereld.

Bij De Kuyper zijn we trots op onze mooie en succesvolle merken. Van de De Kuyper essentiële cocktaillikeuren tot de bijzondere Rutte gins naar eeuwenoud recept. Van Mandarine Napoleon, naar de vermeende favoriete drank van Napoleon Bonaparte tot aan de iconische Dropshot. Bij De Kuyper vind je de likeuren die nodig zijn voor veel klassieke, maar juist ook trendy cocktails!

Zeg je cocktails, dan zeg je De Kuyper. We zitten al sinds 1695 in het vak, maar zijn nog steeds jong van geest! Inspiratie genoeg dus. Van heerlijke klassiekers tot hippe, trendy mixdranken. Bekijk onze recepten en uitleg en begin met het maken van cocktails. Breng je cocktails naar een heel nieuw niveau, inspireer je klanten om thuis te mixen of laat je team zien hoe je vernieuwende, lekkere cocktails maakt voor gasten.