O'live Gin

Contactpersoon
Toen jonge ondernemers Griet van Biervliet en Sofie Gardyn de passie van de olijfboeren in de Provence zagen, namen ze de stap om een buitengewone olijvengin te creëren. Ontdek hier het verhaal van O’live GIN, verteld door de oprichters.

“Toen we de passie zagen waarmee de Franse olijfboeren in de Provence hun olijven plukten en persten, voelden we voor het eerst een sprankeltje ambitie. Het duurde niet lang voor we wisten dat we ook iets buitengewoons wilden creëren met deze hemelse vruchten: een olijvengin.

Maar we wilden niet zomaar een olijvengin maken. We wilden een stapje verder gaan en een gin creëren die de essentie van de mediterrane wereld weerspiegelde. We hadden al snel door dat we dit het best konden doen door een volledig gedistilleerde olijvengin te creëren, met zorgvuldig geselecteerde en gedehydrateerde olijven en verse kruiden.

Zo is O’live GIN ontstaan: een volledig gedistilleerde olijvengin met een rijke en toch delicate smaak, vervaardigd met enkel de beste mediterrane olijven en rijk aan natuurlijke antioxidanten. Dus wanneer u verlangt naar de zomer, weet dan dat de mediterrane sfeer slechts een glaasje van u verwijderd is.”