il miogusto

Contactpersoon

Ontdek de heerlijk verfrissende wijnen van il miogusto! Geniet van de Italiaanse sparkling wines, prosecco's of Vino Spumantes.

Il miogusto is een merk van een Nederlands bedrijf onder de vlag van Vinocon BV. Een groot team aan specialisten werkt nauw samen met Italiaanse wijnboeren om de beste producten te vinden of samen te ontwikkelen voor hun klanten. Dat doen ze met veel plezier voor klanten in Nederland, maar ook in het buitenland. Il miogusto kun je onder andere tegenkomen in Amerika en Canada maar ook in verschillende andere Europese landen.

Ze richtten zich voornamelijk op wijncoctails, prosecco’s en Vino Spumantes. Il miogusto onderscheidt zich doordat ze enerzijds hun producten op traditionele wijze produceren, om ze vervolgens in een stijlvol hip en modern jasje te steken. De flessen zien er niet alleen mooi uit, maar zijn kwalitatief van hoog niveau.

Zo is de prosecco van Il miogusto afkomstig uit het enige beschermde proseccogebied in de Conegliano heuvels van Italië. De Vino Spumante komt ook uit deze regio, alleen niet uit het beschermde prosecco gebied en krijgt daarom ook niet de naam prosecco. Alle wijncoctails zijn ontstaan uit traditionele sprankelende wijnen gecombineerd met overheerlijk friszoet fruit en natuurlijk de Italiaanse passie!