Horecabier

Contactpersoon

Horecabier: Goud eerlijk, (H)opvallend lekker!

Kwaliteits bieren voor de horeca hoeven niet duur te zijn. Een goedkoper bier fust op de tap zal uw winst aanzienlijk verhogen! Horecabier biedt u de mogelijkheid om hoogwaardig bier voor eerlijke bierprijzen in te kopen. Het bier wordt gebrouwen in een gerenommeerde Nederlandse brouwerij met het zuiverste water uit de bron en verpakt in neutrale fusten van 20, 30 of 50 liter met ‘bajonet sluiting’ zoals ook Heineken. Daardoor kunt u deze bieren meteen gebruiken met uw eigen installatie.

Heerlijk verfrissend pilsener
Horecabier.nl levert, sinds 2005, bij een gerenommeerde brouwerij gebrouwen categorie I pilsener, Horecabier GOUD. Verfrissend pilsener met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak en 5% alcohol. Dit bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan. Zelfs kenners zullen weinig verschil proeven met het bier van de grote Nederlandse brouwers. Het heeft een prachtige, neutrale goudtint en een zalig, gemiddeld bittertje. 

Naast pilsener heeft Horecabier een compleet assortiment aan speciaalbieren.

  • Weizen
  • Blond
  • Witbier
  • IPA
  • Tripel

Uw eigen biermerk op de tap?
Wat is er mooier dan uw eigen merk verder te ondersteunen met uw eigen biermerk? Uw horecaonderneming is uniek, heeft een identiteit en een eigen verhaal. U kunt een eigenbier merk realiseren door uw logo op glaswerk, vilt, tapknoppen of verlichte lenzen in tapzuilen te laten drukken. Op deze manier maakt u uw naamsbekendheid van uw café of restaurant in de directe omgeving vele malen sterker.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Joost Pronk.