De KelderMeesters

Contactpersoon

In de wijnwereld is er eigenlijk maar plek voor één soort ondernemer: de ondernemer met opgerolde mouwen. 

De ondernemer die iedere dag de schouders eronder zet, medewerkers coacht en stuurt, de markt begrijpt en daarop inspeelt. De ondernemer die alles in het belang stelt voor de klant! Uiteindelijk draait het altijd om het geven van aandacht.

Die echte aandacht, daar geloven wij bij De Keldermeesters ook in! Daarom denken we ook echt mee over de manier waarop we actief kunnen bijdragen aan het succes van jouw onderneming!

Wanneer u uw gasten graag unieke en vooral fantastische wijn wilt schenken, laten wij u vandaag graag kennis maken met de mooiste pareltjes uit de Spaanse Bodega’s. Want echte kwaliteit vraag om echte aandacht. Daarom bezochten we onlangs persoonlijk een aantal wijnboeren in Spanje zodat we alleen het beste van het beste uit dit land in ons assortiment hebben genomen. Dit bezoek was ook goed om de wijn, het proces van wijn maken, het verhaal van de wijnmaker en het wijnhuis echt te begrijpen. Door die band zo op te bouwen kunnen we u continu verzekeren van de beste kwaliteit. Wilt u echt onderscheidend zijn? Dan proeft u bij ons toch ook de magnifieke Israëlische wijn?