Chimay Lindemans

Contactpersoon

Smaakvol. Zinvol. Echt.

Chimay
Chimay is een authentiek trappistenbier: dat betekent dat het gebrouwen wordt binnen een trappistenklooster, onder toezicht en verantwoordelijkheid van de kloostergemeenschap, die betrokken is bij het hele exploitatieproces van het bier. De inkomsten uit deze activiteit worden grotendeels besteed aan de behoeften van de gemeenschap en aan sociale werken. 

Lindemans
“Driven by passion, we brew the oldest beer in the world and are dedicated to sharing its unique taste with as many people as possible”

De familie Lindemans bezit een boerderij sinds mensenheugenis. Ze zijn trouwens begonnen om de boeren in de winterperiode aan het werk te zetten (en hun dorst te lesse). Naarmate de tijd verstreek en het succes toenam, hebben ze hun landbouwactiviteiten verminderd om de brouwerij verder uit te bouwen. De functie creëert het orgaan, zei Darwin. Vandaag vergroten ze hun brouwerij nog verder om de liefde voor hun bieren buiten hun grenzen te delen. Ze zijn er immers van overtuigd dat de bijzondere kenmerken van hun bieren een grote troef zijn in een wereld waar uniformiteit overheerst.