Celebration Drinks

Contactpersoon

Wie zijn ze, wat doen ze?

Bij Celebration Drinks maken ze internationale top merken succesvol in Nederland. De focus ligt op het vermarkten en verkopen van deze premium merken. Bij Celebration Drinks hebben ze een breed scala aan internationale, unieke top merken in het portfolio die waarde toevoegen aan het Nederlandse drankenlandschap.

Coppa Cocktails
Het innovatieve cocktailconcept van Coppa Cocktails is oorspronkelijk ontwikkeld als slimme oplossing voor de horeca om cocktails van de hoogste kwaliteit te leveren zonder dat er speciaal opgeleid personeel voor nodig is.

Met een toegenomen vraag vanuit een bloeiende RTD-markt, heeft Coppa Cocktails inmiddels een productassortiment van 15 heerlijke ready-to-drink cocktails. Gecreëerd in samenwerking met bekroonde mixologen en geproduceerd met de beste natuurlijke ingrediënten, levert Coppa Cocktails momenteel de beste smaak- en kwaliteitscocktails op de markt in meer dan 50 landen.

Mensen samen brengen onder het genot van een heerlijke cocktail is het doel van Coppa Cocktails. Het motto van het merk "Celebrate Life Love and Friends" resoneert bij een nieuwe cocktailconsument die wil genieten van het leven. Zo wordt Coppa Cocktails een frisse nieuwe uiting, van elke viering of feest, door de beste ready-to-drink cocktail ter wereld aan te bieden.