Brouwerij & Distilleerderij Wilderen

Contactpersoon

Een hypermoderne brouwerij waar traditionele bieren en spirits worden geproduceerd.

Een volledig nieuwe hedendaagse brouwerij, een distilleerderij, een alcoholstokerij van het jaar 1890 en een beschermde vakwerkhoeve maken deel uit van dit unieke verhaal in het Belgische Limburg. Dit complex is geen museum maar een levende hightech brouwerij & alcoholstokerij. Toch vormen oude recepten de basis van het brouwproces. Een variëteit aan hopsoorten en kruiden brengen de bieren op smaak. Het proef- en praatcafé met gezellige open haard en landelijk zomerterras is de plek bij uitstek om de producten van de brouwerij en de stokerij te leren kennen.

Streekgebondenheid, passie en pure ambacht zijn de meest gebruikte karaktereigenschappen als men het over de Brouwerij & Distilleerderij Wilderen heeft in het gezellige Limburg. De waterput aan de brouwerij pompt het water 92 meter naar boven, de start van ons productieproces voor zowel de bieren als distillaten. Het gehele productieproces vindt van A tot Z plaats lokaal aan de brouwerij & alcoholstokerij en wordt gecoördineerd door eigen mensen.

Bieren zoals Tripel Kanunnik & Wilderen Goud zijn u wellicht niet langer onbekend. Hiernaast hebben we ook enkele gevestigde spirits als Double You Gin (N°1 Belgische Premium Gin, Ocus Bio Gin by Lost Frequencies (Tomorrowland) & Omerta Rum).

Bekijk hieronder het verhaal van Mike Janssen, eigenaar Brouwerij Wilderen.