Sjoerd Uijl

Sjoerd Uijl

Vanaf wanneer ben je werkzaam bij World of Drinks?
Sinds 2013 ben ik werkzaam bij World of Drinks, ik ben toen - op mijn 14e -  begonnen in de winkel in Zierikzee. 

Wat is je functie binnen World of Drinks?
Nu ben ik actief op de groothandel in Middelburg als bijrijder/magazijnmedewerker. 

Beschrijf in het kort hoe jouw werkdag eruit ziet:
Mijn werkdag begint meestal om 7 of 8 uur 's ochtends. We beginnen met een lekkere bak koffie tijdens het inladen van de vrachtwagens. Dit is dan ook het moment wanneer er verteld wordt of ik die dag op de groothandel blijf om orders te verzamelen of dat ik meega op de vrachtwagen om de bestellingen af te leveren bij de horecaklanten. Op de groothandel zelf zijn er verschillende taken waar ik me mee bezig kan houden, dit kan zijn: orders pikken, vrachtwagens uitladen, de binnengekomen goederen opruimen en natuurlijk ook alles schoonmaken om het magazijn netjes te houden.

Wat vind je het leukst aan jouw functie?

Het leukste aan mijn functie vind ik het samenwerken met alle collega's. Het is altijd gezellig en we werken hard door, als een echt team! Door goed met elkaar samen te werken kunnen we de bestellingen compleet en snel afleveren. Verder vind ik het leuk dat ik veelzijdig wordt ingezet, dit kan zijn als bijrijder, orderpikker of heftruck chauffeur. En uiteraard mag het contact met de verschillende klanten niet ontbreken!

En tot slot: wat drink je graag?
Ik drink graag een speciaalbiertje of een Gin Tonic. Met de koudere dagen kan ik echt van een heerlijk chocolade/coffee biertje genieten! Tijdens de zonnigere dagen ga ik over naar een Gin Tonic. Een lekker fris drankje kan er dan ook wel in!