Ralf Brakkee

Ralf Brakkee

Wat is je functie binnen World of Drinks?
Met het uitgebreide assortiment waar we bij World of Drinks over kan ik als Accountmanager het juiste pakket aan dranken afstemmen voor elke horecaonderneming. Een goed passend drankenpakket draagt bij aan de totaalbeleving van een horecagelegenheid en kan zo nog meer omzet opleveren. Het geeft mij enorm veel voldoening om samen met de horecaondernemer de unieke horecabeleving voor zijn gasten te creëren.

Tijdens mijn rijke werkervaring op de horeca-werkvloer, m'n opleiding aan de Middelbare Hotelschool op het Delta College in Middelburg (nu Scalda, gelegen op een steenworp afstand van onze groothandel) en mijn opleiding tot barista heb ik veel drankenkennis opgedaan. Natuurlijk staat de wereld van dranken niet stil en zijn er steeds nieuwe trends en ontwikkelingen. Vooral het 0.0 drankensegment wordt steeds uitgebreider en dat is mooi! Die nieuwe kennis slurp ik letterlijk en figuurlijk dan ook maar al te graag op. Buiten mijn eigen nieuwsgierigheid (lezen, trainingen volgen en proeven) kan ik daarnaast ook nog altijd terugvallen op de kennis en passie van mijn collega's en vertegenwoordigers van fabrikanten met ieder zijn of haar expertise.

Tot slot geeft het mij enorm veel energie hoe wij met ons team van World of Drinks iedere dag er weer vol voor gaan om in Zeeland en West-Brabant onze klanten te voorzien van de mooiste wijnen, speciaalbieren en andere (fris)dranken.

Wat drink je graag?
Dat hangt volledig af van het seizoen, het moment en gezelschap waar ik mee samen ben. Maar in mijn lijstje favorieten mag zeker een glas volle rode Amarone, een vers gemalen espresso en een verfrissende tripel niet ontbreken.