Quentin Oomen

Quentin Oomen

Vanaf wanneer ben je werkzaam bij World of Drinks?
Sinds de zomer van 2017 ben ik werkzaam bij World of Drinks.

Wat is je functie binnen World of Drinks?
Ik ben één van de vele logistiek medewerkers en vrijwel altijd bezig met de emballage. Mocht het nodig zijn, dan kan het wel eens voorkomen dat ik een dag meega op de vrachtwagen om orders af te leveren. 

Beschrijf in het kort hoe jouw werkdag eruit ziet:
Mijn dag begint met het verwerken van de emballage, ik zorg ervoor dat alle lege kratten en flessen die terugkomen netjes worden gesorteerd. Tussendoor zorg ik ervoor dat mijn collega's die de orders aan het pikken zijn, een rolcontainer hebben klaarstaan om de order op te verzamelen. Wanneer ik meega met de vrachtwagen begin ik samen met mijn collega's aan het laden van alle rolcontainers die vervoerd moeten worden. Bij de klant laad ik de order uit en zet het op de aangegeven locatie. Als ik emballage moet meenemen, zorg ik ervoor dat het eerst wordt geteld voordat ik het op een lege kar zet.

Wat vind je het leukst aan jouw functie?
Het meest leuke aan mijn functie vind ik de belangrijkere taken. Met het verwerken van de emballage zorg ik ervoor dat de rolcontainers leeg zijn en dat mijn collega's van het orderpikken niet zonder container komen te zitten en dus gemakkelijk door kunnen.

Mocht een artikel niet op voorraad zijn bij de leverancier, waardoor het later bij ons binnenkomt dan de reguliere bestelling, dan lever ik dit na bij de klant. Ik hoor dan vaak van de klant dat ze erg blij zijn dat we dit doen!

En tot slot: wat drink je graag?
Ik drink graag een lekker glas koud water, als ik iets met wat meer smaak wil hebben, dan drink ik ijsthee (zonder koolzuur) of jus d'orange.