Nick Minderhoud

Nick Minderhoud

Vanaf wanneer ben je werkzaam bij World of Drinks?
Sinds 1 januari 2024 ben ik hier werkzaam.

Wat is je functie binnen World of Drinks?
Mijn functie binnen het bedrijf is op dit moment logistiek medewerker.  Sinds kort ben ik bezig met mijn Code-95 cursus. Als ik die heb gehaald ga ik aan de slag als chauffeur.

Beschrijf in het kort hoe jouw werkdag eruit ziet:
Mijn werkdag start s’ morgens tussen 6:00 – 08:00 uur. Ik start met alle rolcontainers voor de klanten van die dag in de goede volgorde in de vrachtwagen te positioneren. De klant die als laatste geleverd moet worden gaat als eerste de vrachtwagen in enz. Zodra dit is gedaan en we alle afleverbonnen bij ons hebben starten we onze route volgens schema. 

Bij iedere klant nemen we na de levering de emballage weer mee retour. Aan het einde van de dag worden alle rolcontainers weer gelost en leveren we ons papierwerk in op kantoor.

Wat vind je het leukst aan jouw functie?
Het leukste van mijn functie vind ik dat je op veel verschillende plekken komt in Zeeland en een deel van Brabant, geen dag is hetzelfde! En het contact met veel verschillende soorten klanten. Klanten laten hun waardering vaak blijken en bieden ons iets te drinken aan. Daarnaast vind ik de afwisseling lekker. Fysiek bezig zijn en daarna weer even tot rust komen tijdens de rit naar de volgende klant.

En tot slot: wat drink je graag?
Ik drink graag pils of een lekker speciaalbier. Leffe dubbel vind ik dan het lekkerst maar af en toe een Baco gaat er ook wel in!