Marijke van Iwaarden

Marijke van Iwaarden

Vanaf wanneer ben je werkzaam bij World of Drinks?
Sinds december 2022 ben ik werkzaam bij World of Drinks.

Wat is je functie binnen World of Drinks?
Medewerker Schoonmaak & Catering.

Beschrijf in het kort hoe jouw werkdag eruit ziet:
Als Medewerker Schoonmaak & Catering zorg ik ervoor dat de kantoorruimtes, vergaderruimtes, keuken, kantine en sanitair schoon zijn. Daarnaast zorg ik tussen de middag voor een afwisselende lunch voor mijn collega's.

's Morgens begin ik met het bijvullen van het koffiezetapparaat. Daarna pak ik de schoonmaakwerkzaamheden van de dag aan, aansluitend zo rond 11 uur begin ik met het voorbereiden van de lunch. Nadat alle collega's klaar zijn met hun lunch ruim ik alles op en zorg weer voor een schone werkplek voor de volgende dag.

Wat vind je het leukst aan jouw functie?
Ik vind het heerlijk om te zorgen dat mijn collega's een schone werkruimte hebben en genieten van hun lunch. De gezelligheid op het bedrijf zorgt ervoor dat ik met veel plezier en een glimlach op mijn gezicht naar mijn werk ga.

En tot slot: wat drink je graag?
O jee, ik lust heel veel! Ik start de dag met koffie. In de winter lust ik 's avonds wel een lekkere merlot of in de zomer een chardonnay of rosé. Bij een heerlijke warme zomerdag geniet ik graag van een drankje zoals: Bacardi met cola, mojito of gin-tonic vind ik ook heerlijk op een warme zomerdag.