Marco de Vrieze

Marco de Vrieze

Wat is je functie binnen World of Drinks?
Als Account Manager ben ik verantwoordelijk voor de klanten van World of Drinks. In deze functie, die ik met veel enthousiasme en passie vervul, voel ik mij als een vis in het water. Ik geniet als ik een klik met de (horeca-) ondernemer heb en als we samen het juiste drankenpakket samenstellen. Immers, iedere onderneming is uniek en daar proberen wij met de dranken bij aan te sluiten. Doordat ik dagelijks door heel Zeeland horecabedrijven bezoek en met veel ondernemers praat, kan ik veel informatie delen die de totale horecabeleving en gastvrijheid beter maakt.

Om te kunnen adviseren, heb je een brede drankenkennis nodig. Ik probeer deze door mijn gesprekken met klanten en vertegenwoordigers van fabrikanten, en door trainingen elke dag te laten groeien. Mijn interesse in dranken is breed, met een voorkeur voor wijn en speciaalbier. Gelukkig is er binnen World of Drinks veel expertise en kan ik terugvallen op mijn collega's met een liquoristen- of vinologenopleiding.

Het mooiste compliment heb ik van een klant gekregen die vertrouwen in ‘ons’ uitgesproken heeft door voor altijd klant te willen blijven. Wat een waardering! Daarnaast krijg ik veel complimenten over het hele team, de chauffeurs, de veelal compleet geleverde orders en de telefonische ondersteuning van kantoor.

Wat drink je graag?
Een favoriet drankje hangt heel erg af van het moment en de mensen waar je mee bent. Maar algemeen is mijn top 3 als volgt:

1. Cava Albareda Brut
2. Malheur Biere Brut
3. Een heerlijke (vers gemalen bonen) koffie