Marcel Koole

Marcel Koole

Vanaf wanneer ben je werkzaam bij World of Drinks?
Sinds 2010 werk ik één dag in de week op het hoofdkantoor. 

Wat is je functie binnen World of Drinks?
Ik houd me binnen World of Drinks bezig met de administratieve ondersteuning, waaronder het controleren van de boekhouding, het verstrekken van overzichten voor onze klanten/leveranciers en ook voor World of Drinks zelf om cijfermatig inzicht te verkrijgen in de bedrijfsvoering. 

Beschrijf in het kort hoe jouw werkdag eruit ziet:
Mijn werkdag begint met het opstarten van mijn computer en een lekker bakje koffie. Daarna ga ik aan de slag met het controleren van de boekhouding, hier gaat veel tijd in zitten! Tussendoor beantwoord ik mijn e-mails en neem ik tijdens drukke momenten de telefoon aan om vragen van klanten/leveranciers te beantwoorden en om bestellingen aan te nemen.

Wat vind je het leukst aan jouw functie?
In mijn ogen maakt dat World of Drinks een mooi bedrijf om voor te werken: door de flexibele instelling samen een hoge service verlenen aan onze klanten, want daar draait het uiteindelijk om! Daarnaast gebeurt er altijd veel en is het altijd gezellig onder elkaar.

En tot slot: wat drink je graag?
Wat dranken betreft ben ik een allemansvriend! Mijn favoriete borrel is een Jägermeister, als de temperatuur er naar is. Wat betreft speciaalbieren kan ik erg genieten van een Karmeliet. Daarnaast ben ik ook een groot liefhebber van Italiaanse rode wijnen, vooral rondom maaltijden.