Jasper Gijsbertsen

Jasper Gijsbertsen

Vanaf wanneer ben je werkzaam bij World of Drinks?Jasper Staand.png
Sinds 7 novembr 2022 ben ik werkzaam bij World of Drinks op de groothandel in Middelburg.

Wat is je functie binnen World of Drinks?
Mijn functie binnen World of Drinks is Chauffeur / Logistiek Medewerker.

Beschrijf in het kort hoe jouw werkdag eruit ziet:
Mijn werkdag begint tussen 6 uur en 8 uur ‘s ochtend op de groothandel in Middelburg.  Daar begin ik met de laatste orders verzamelen en controleren. Als alle orders klaar staan begin ik met het laden van de vrachtauto, als die is volgeladen haal ik de papieren voor de dag op en ga ik samen met mijn bijrijder onderweg naar alle klanten. Als we bij de klant zijn aangekomen leveren we de bestellingen af op de afgesproken plaats en nemen we de emballage mee terug. Daarna vervolgen we onze weg naar de volgende klant enz. Aan het einde van de dag als alle klanten bevoorraad zijn gaan we terug naar de groothandel in Middelburg en lossen we de emballage en tot slot help ik de collega’s op de groothandel nog even met de werkzaamheden indien nodig.

Wat vind je het leukst aan jouw functie?
Het leuke aan mijn baan bij World of Drinks vind ik het contact met de klanten en het rijden in de vrachtauto door ons mooie gebied.

En tot slot: wat drink je graag?
Ik drink graag een kopje cappuccino of een lekker koud glas water. Na een warme werkdag kan ik ook genieten van een verfrissend 0.0 drankje.