Jason Wasker

Jason Wasker

Vanaf wanneer ben je werkzaam bij World of Drinks? 
Na enkele jaren in de telecombranche te hebben gewerkt als Marketing & Communicatie medewerker zocht ik meer uitdaging.

Na het zien van de vacature bij World of Drinks werd ik erg enthousiast! Direct nam ik telefonisch contact op, stuurde mijn cv en motivatiebrief door én 1 dag later werd ik uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. ‘En ja hoor, sinds januari 2022 mag ik onderdeel zijn van dit gezellige team!’

Wat is je functie binnen World of Drinks?
Binnen World of Drinks ben ik werkzaam als Marketing & Communicatie medewerker.
Hier ben ik verantwoordelijk voor het verzorgen van alle content, zowel on- als offline en van A tot Z. Samen met mijn collega’s spar ik ook over diverse ontwikkelingen waar we in kunnen vernieuwen en verbeteren. “Hoe kunnen we World of Drinks naar een hoger niveau tillen én hoe kunnen we onze klanten hierin meenemen?’’ We doen het tenslotte samen.

Wat vind je het leukst aan jouw functie?
Het leukste aan mijn functie vind ik de veelzijdigheid en afwisseling. Van een gezamenlijke meeting over de optimalisatie van het bedrijf tot de ontwikkeling van marketing en communicatie uitingen. Wat willen we ontwikkelen, voor wie, waarom en hoe? Het meedenken binnen dit proces, het werken met diverse Adobe programma's gecombineerd met tekst schrijven maakt deze functie zo leuk. En zoals ik al in positieve zin heb gemerkt, bij World of Drinks ben je nooit uitgeleerd!

En tot slot: wat drink je graag?
Speciaalbieren zoals een frisse IPA of een volle Stout zijn absoluut favoriet, maar ook een goed glas wijn kan ik erg waarderen.