Jan Lindenbergh

Jan Lindenbergh

Vanaf wanneer ben je werkzaam bij World of Drinks?
In 2014 ben ik voor het eerst gevraagd een paar dagen te helpen.

Wat is je functie binnen World of Drinks?
Als chauffeur mag/kan ik een aantal dagen per jaar de gaten in de planning opvullen die ontstaan door vakantie, ziekte of andere bijzondere omstandigheden.

Beschrijf in het kort hoe jouw werkdag eruit ziet.
Bij aankomst begroet ik al eerste mijn collega's, een praat even gezellig bij. Soms zit namelijk maanden tussen dat we elkaar gezien hebben. Daarna bekijk ik de planning: welke rit heb ik vandaag, welke bijrijder gaat er mee en welke vrachtwagen heb ik tot mijn beschikking? Hierna is het tijd om de vrachtwagen aan het dok zetten, in te laden, documenten  e.d. in ontvangst nemen en dan kan de werkdag langs de klanten beginnen. Bij terugkeer in Middelburg los ik de emballage, lever de documenten in en neem dan nog even de dag door met de planners.

Wat vind je het leukst aan jouw functie?
Voor mij staat rijden met de vrachtwagen op de 1e plaats, maar zeker ook het werken in een leuk team. De diversiteit aan bedrijven waaraan de World of Drinks levert en het contact met de klanten zorgt ervoor dat de dagen nooit eentonig of saai zijn.

En tot slot: wat drink je graag?
Ik ben een liefhebber van Radler 0.0. De keren dat ik een alcoholische drank drink zijn in een jaar wel op 2 handen te tellen. Dat kan dan een speciaal biertje zijn (als die maar niet bitter is) of een lekkere likeur. Tijdens ski- of wandelvakanties in Oostenrijk drink ik graag Almdudler.