Zoe van Aken

Vanaf wanneer ben je werkzaam bij World of Drinks?
In februari 2017 ben ik bij World of Drinks terecht gekomen als stagiaire op het hoofdkantoor in Zierikzee. Na het behalen van mijn diploma kreeg ik een vaste baan aangeboden, waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds heel erg blij mee ben!

Wat is je functie binnen World of Drinks?
Sinds juli 2017 maak ik dan ook deel uit van het World of Drinks Team als medewerker Marketing & Communicatie. 

Beschrijf in het kort hoe jouw werkdag eruit ziet:
Mijn werkdagen zijn heel divers, binnen mijn vakgebied zijn er zoveel verschillende werkzaamheden dat geen dag hetzelfde is! Zo houd ik mij bezig met het plaatsen van content op onze online platformen, hierbij kun je denken aan de website, nieuwsbrieven en social mediakanalen. Samen met de afdeling inkoop zorg ik ervoor dat de boodschap goed wordt overgedragen naar de klant. Daarnaast valt de grafische vormgeving ook onder mijn taken, zo ontwerp ik de drankenkaarten voor onze horecaklanten en verzorg ik alle promotiematerialen. Het kan ook zijn dat je mij wel eens aan de telefoon hebt gehad, zo nu en dan neem ik dan ook wel eens een bestelling aan! 

Wat vind je het leukst aan jouw functie?
Doordat mijn vakgebied zo breed is, heb je enorm veel variatie in je werkzaamheden. Je bent altijd bezig met het optimaliseren van je werk, daarbij stel je jezelf dus dagelijks de vraag: hoe kan ik dit nog effectiever overbrengen en/of verbeteren. Dit zorgt ervoor dat elke dag weer een nieuwe uitdaging blijft, dat vind ik toch wel één van de leukste dingen om mee bezig te zijn. 

En tot slot: wat drink je graag?
Mijn standaardkeuze is toch wel een lekker wijntje, licht en fruitig heeft dan mijn voorkeur. Daarnaast vind ik het leuk om verschillende speciaalbiertjes uit te proberen, IPA is één van mijn favoriet! In de zomer drink ik ook graag een lekkere gin-tonic of een zelfgemaakte cocktail.