Esmee Kloosterman

Esmee Kloosterman

Vanaf wanneer ben je werkzaam bij World of Drinks?
Sinds september 2016 ben ik werkzaam bij World of Drinks en werk ik voornamelijk op het hoofdkantoor.

Wat is je functie binnen World of Drinks?
Ik heb eigenlijk niet één, maar meerdere functies, erg leuk en afwisselend! Zo ben ik HR-manager, Officemanager en houd ik mij ook bezig met een stukje administratie (zoals factuurcontrole) en eventuele juridische vraagstukken die voorbijkomen. Ook maak ik sinds zo'n twee jaar deel uit van het MT. 

Beschrijf in het kort hoe jouw werkdag eruit ziet:
Mijn werkdag is - ook aangezien de diversiteit in werkzaamheden - niet echt (kort) te omschrijven, aangezien elke dag er vaak anders uitziet. Zo zit ik de ene dag of week alleen maar achter mijn computer en houd ik mij bezig met alle taken die horen bij mijn functies en het andere moment zit ik veel in de auto voor afspraken met bijvoorbeeld medewerkers in Middelburg of voor een cursus op het gebied van HR in Rotterdam.

Wat vind je het leukst aan jouw functie? 
De enorme diversiteit in werkzaamheden en het feit dat op het gebied van HR en het juridische gedeelte van mijn functie altijd wel beweging/vernieuwing gaande is en je daardoor blijft leren, schakelen en er steeds nieuwe dingen voorbijkomen. Daarnaast is World of Drinks een bedrijf wat vooral de laatste jaren enorm aan het groeien en ontwikkelen is en dat ook de komende jaren wil doorzetten. En laat dit nou net zijn waar ik juist ook naar op zoek ben in een bedrijf. Ik wil zelf namelijk ook graag blijven groeien en ontwikkelen en als dat in/met het bedrijf niet mogelijk is, zou ik snel verveeld raken of de uitdaging missen. Dat is dus gelukkig absoluut niet het geval bij World of Drinks!

En tot slot: wat drink je graag?
Wijn is altijd goed! Verder drink ik graag verschillende combinaties van GT's (Gin Tonic), zoals de Manchester Raspberry Gin met Fever-Tree Indian Premium Tonic. Ook maak je mij erg blij met een Pornstar Martini.