Dennis Vader

Dennis Vader

Vanaf wanneer ben je werkzaam bij World of Drinks?
Sinds april 2017 ben ik werkzaam bij World of Drinks op de groothandel in Middelburg.

Wat is je functie binnen World of Drinks?
Als chauffeur kom ik bij veel klanten over de vloer, dus wellicht hebben we elkaar wel eens gezien! Ik houd ervan om  lichamelijk bezig te zijn als ik aan het werk ben, een kantoorbaan zou dan ook niets voor mij zijn. Hier bij World of Drinks er is er genoeg te doen, dus we zitten zeker niet stil!

Beschrijf in het kort hoe jouw werkdag eruit ziet:
Mijn dag begint altijd samen met mijn collega's bij het koffieapparaat. Er gaat namelijk niets boven een dag beginnen met een lekker bakje koffie! Vervolgens bekijken we bij welke adressen we allemaal langs mogen die dag. Daarna haal ik aan de achterkant de vrachtwagen op en kan het laden beginnen! Samen met de bijrijder laden we de auto aan de hand van de rittenlijst en zetten we alles netjes vast. Wanneer alle karren erin staan, halen we de papieren op en gaan we de baan op. 

Wat vind je het leukst aan jouw functie?
Het leukste aan mijn functie vind ik het rijden en het contact met de klant. We zetten bij de klant alles netjes op zijn plek met als dank vaak een bakje koffie. We lassen dan ook af en toe een kleine pauze in, dat is fijn! Als de klant tevreden is, zijn wij dat ook, dat geeft voldoening!

En tot slot: wat drink je graag?
Het lekkerste vind ik een biertje, speciaalbiertje of een gewoon flesje pils. Wanneer het warm weer is, is een glas Spa Rood ook erg verfrissend!