Collin Buijtenhek

Collin Buijtenhek

Vanaf wanneer ben je werkzaam bij World of Drinks?
Sinds 2016 ben ik werkzaam bij World of Drinks op de groothandel in Middelburg. 

Wat is je functie binnen World of Drinks?
Mijn functie binnen World of Drinks is logistiek medewerker, ik ben onder andere verantwoordelijk voor de emballage. Ik zorg ervoor dat de lege kratten op de juiste plek worden gezet, zodat deze met de leverancier mee terug de vrachtwagen in kunnen. Ook rijd ik af en toe mee met de vrachtwagen naar de klanten, daar zorg ik er samen met de chauffeur voor dat de bestelling juist wordt afgeleverd.

Beschrijf in het kort hoe jouw werkdag eruit ziet:
Meestal start ik om 8 uur, als het heel erg druk is begin ik om 7 uur. We beginnen altijd de dag met een vers gezet bakje koffie, iedereen begroeten en daarna kan de dag beginnen. Vaak pakken we nog wat orders die de avond van te voren nog zijn geplaatst en beginnen we met het laden van de vrachtwagens. Voordat het de vrachtwagen ingaat controleren we of alles compleet is, mocht er dan iets niet kloppen veranderen we dat. Daarna is het tijd om de orders te pikken voor de volgende dag, ruimen we de emballage op, zetten we alles op zijn plek en houden we het magazijn schoon.

Wat vind je het leukst aan jouw functie?
Wat ik zo leuk vind aan werken bij World of Drinks is dat we zoveel verschillende soorten drank in ons assortiment hebben, waardoor er veel diversiteit is in emballage. Daarnaast is elke dag anders, dit maakt ons werk zo leuk!

En tot slot: wat drink je graag?
Na een lange werkdag drink ik graag een lekker koud biertje, maar een Bacardi Cola vind ik ook erg lekker!