Carlo Paardekooper

Carlo Paardekooper

Vanaf wanneer ben je werkzaam bij World of Drinks?
Sinds maart 2015 werk ik bij World of Drinks op de groothandel in Middelburg.

Wat is je functie binnen World of Drinks?
Mijn functie binnen World of Drinks is operationeel magazijn beheerder. 

Beschrijf in het kort hoe jouw werkdag eruit ziet:
Mijn werkdag begint 's morgens met het klaarmaken van alle routes. Indien het nodig is, rijd ik zelf ook nog een route die dag. Verder houd ik me bezig met de voorbereiding voor het orderproces en het magazijnonderhoud (productlocaties, routing enz.).

Wat vind je het leukst aan jouw functie?
Service staat bij World of Drinks hoog in het vaandel. We doen dan ook altijd ons best om snel en compleet te leveren bij de klant. Vaak proberen we ook net een stapje extra te doen, je merkt dat dat vrijwel altijd gewaardeerd wordt en dat geeft een goed gevoel. Daarnaast is geen dag hetzelfde! Er is veel variatie in werkzaamheden, afhankelijk van de drukte en het seizoen. 

Geweldig is het wel als er mooi weer afgegeven is en ik samen met mijn collega de strandpaviljoens kan bevoorraden, zodat zij niet zonder drank komen te zitten tijdens de mooie dagen. De grote uitdaging is om in de zomer voor 10:00 uur het strand weer te verlaten, omdat we daarna niet meer op het strand mogen rijden. Dat betekent dus extra vroeg beginnen op sommige dagen!  

En tot slot: wat drink je graag?
Ik drink het liefst een ijskoud, goed getapt biertje. Daar kan ik echt van genieten!