Berry Lindenbergh

Berry Lindenbergh

Vanaf wanneer ben je werkzaam bij World of Drinks?
Sinds 2013 breng ik mijn schoolvakanties deels door binnen de World of Drinks. Ik vond het altijd heerlijk om naast mijn werk als docent binnen ROC Scalda (Veiligheids en Defensie opleidingen) de vakanties op een actieve manier als "sjouwfeur" door te brengen, lekker fysiek bezig zijn. Naar jarenlang met veel plezier gewerkt te hebben bij ROC als docent zocht ik naar een nieuwe uitdaging, die heb ik nu gevonden bij World of Drinks!

Wat is je functie binnen World of Drinks?
Sinds 15 mei 2023 ben ik werkzaam als Operationeel Manager Logistiek.

Beschrijf in het kort hoe jouw werkdag eruit ziet:
Mijn werkdag start met een heerlijke bak koffie om daarna de stand van zaken te bekijken. Alle routes die er gereden worden die dag worden gecontroleerd en de wagens worden beladen zodat alle chauffeurs op pad kunnen. Nadien tref ik alle voorbereidingen voor de volgende leveringen.

Naast het meewerken in de dagelijkse logistieke werkzaamheden houd ik me ook bezig met het optimaliseren van deze processen. Verder ben ik verantwoordelijk voor de planning, het begeleiden van het logistieke personeel, sollicitaties en veiligheid in en rondom het pand. Dit alles bij elkaar geeft mij een mooie, maar vooral uitdagende baan in een energiek en vooruitstrevend bedrijf als World of Drinks.

Wat vind je het leukst aan jouw functie?
Het gaat binnen World of Drinks niet alleen om het bezorgen van een - inmiddels enorm - assortiment aan dranken bij de klant, maar ook het verlenen van service die daarbij hoort. Met een grote aandacht voor zowel de klant als het personeel dat daarvoor verantwoordelijk is. Dat is soms een aardig klus! Maar de combinatie van humor en werklust van het team, maakt dat ik steeds weer met plezier naar het werk ga. Ondanks de vroege wekkers en de grappen over het mislopen van schoolvakanties!

En tot slot: wat drink je graag?
Natuurlijk scheelt het ook dat ik zelf een liefhebber ben van een grote variëteit aan dranken. Het liefst drink ik speciaal bieren. Een keuze maken is bijna onmogelijk, er zijn op dit moment zoveel lekkere en goede speciaal bieren op de markt. Maar voor een goede, oude Chimay Blauw mag je me zeker roepen. Ook op de bank genieten van een glas goede whisky kan me gelukkig maken. Als motto geldt dan natuurlijk wel: "Genieten doe je met de maten".