Aniek Krijger

Aniek Krijger

Vanaf wanneer ben je werkzaam bij World of Drinks?
Na jarenlang in de horeca te hebben gewerkt, was ik toe aan wat meer regelmaat en hoorde ik bij toeval dat World of Drinks op zoek was naar versterking op kantoor. Fijne werktijden en toch met de horeca bezig zijn sprak mij namelijk wel aan! Sinds 1 juli 2013 mag ik dan ook deel uit maken van het gezellige kantoorteam!

Wat is je functie binnen World of Drinks?
Mijn functie binnen World of Drinks is medewerker Commerciële Binnendienst. Dit houdt in dat ik ons verkoopteam ondersteun met de administratieve werkzaamheden en zorg ik er met logistiek voor dat alle bestellingen naar wens geleverd worden bij de klant. 

Beschrijf in het kort hoe jouw werkdag eruit ziet:
Maandagochtend begin ik met het voorbereiden van het verkoopoverleg. Dit vindt elke maandagochtend plaats samen met de accountmanagers, hierbij houden we elkaar op de hoogte van wat er allemaal speelt in de markt en bespreken we alle bijzonderheden. Ben je een horecaondernemer en klant bij World of Drinks, dan is de kans groot dat je mij aan de telefoon krijgt. Ook beantwoord ik alle vragen die via de mail worden verstuurd. Verder ben ik verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer en behoort het ondersteunen van onze accountmanagers ook tot mijn takenpakket. Hierbij kun je denken aan het voorbereiden van offertes, het aanmaken van klanten, het invoeren van de bonussen/kortingscondities en het beantwoorden van diverse vragen vanuit onze klanten.

Wat vind je het leukst aan jouw functie?
Het leukste aan mijn functie vind ik toch wel de diversiteit, het contact met de verschillende afdelingen binnen World of Drinks en uiteraard onze horecaklanten. Want hoe leuk is het, als je een compliment krijgt van een klant over de goede service en levering van de dranken! Dat is waar wij met het hele team zo hard voor werken en wat het werk zo ontzettend leuk maakt... waardering!

En tot slot: wat drink je graag?
Wat ik graag drink? Dat ligt echt aan het moment. Een goed glas wijn bij het avondeten kan ik erg waarderen, maar een speciaalbiertje aan het einde van de middag vind ik ook heel lekker!