Klant worden

De voordelen van World of Drinks op een rij:


Onafhankelijkheid
Wij bieden u keuzevrijheid in een uitgebreid assortiment. Wij zijn namelijk van mening dat u dranken in uw assortiment wilt welke uw gasten ook willen nuttigen. World of Drinks zit niet vast aan één brouwerij, wij leveren alle soorten pils. Hierdoor hoeft u uw vertrouwde merk niet op te geven en kunt u uw klanten altijd tevreden stellen.

Onderscheidenheid
Doordat we over een zeer uitgebreid productaanbod beschikken kunt u zich als ondernemer gemakkelijk onderscheiden van uw collega’s. Zeker in het wijn- en speciaal bier assortiment is het interessant om keuzevrijheid te hebben en uw gasten te kunnen verrassen.

Kennisoverdracht
Om meer productbeleving te creëren bij uw medewerkers, waardoor zij gemotiveerd worden om actief met deze producten aan de slag te gaan geven we graag trainingen over koffie, bier, wijn en gedistilleerd. Deze kennis kan weer gedeeld worden met uw gasten. Een bezoek aan een brouwerij of distilleerderij zorgt ook voor extra beleving van het merk/product bij uw medewerkers.

Flexibiliteit
Wij leveren drie dagen per week, ook op het strand, waardoor u niets tekort hoeft te komen. Daarbij hanteren wij geen minimale bestelhoeveelheid, ook kleine bestellingen worden gewoon uitgeleverd op de gewenste dag. Er wordt dan ook rekening gehouden met de (top)drukte in het hoogseizoen en de relatief rustige wintermaanden waar u als horecaondernemer in Zeeland mee te maken heeft.

Toegankelijkheid & gemak
We bieden u gemak in het bestellen en het online inzien van statistieken en facturen. Daarnaast zorgen we dat nieuwe producten snel in het assortiment worden opgenomen en voeren we assortimentswisselingen snel door. Ook met terugname van producten zijn we soepel.