il miogusto

Il miogusto
Het nieuwe Italiaanse aperitief!


Wie kent ze niet? De bekende Spritz uit Italië. Een bruisend wijntje gecombineerd met een zoete of licht bittere likeur. Ze worden vooral op terrassen gedronken als licht aperitief voor een maaltijd of gewoonweg als verfrissend drankje op een zonnig en warm terras.


Laat uw gasten genieten met il miogusto

Een goede Spritz maken is een kwestie van de perfecte ingrediënten kiezen en dan alles mixen in een juiste verhouding, dit heeft il miogusto goed voor elkaar. Met de il miogusto Limonsecco en de Melonsecco genieten uw gasten van een heerlijk fris, fruitig en stijlvol zomers drankje! 


Kwalitatief hoog niveau
Il miogusto onderscheidt zich doordat hun producten op traditionele wijze worden geproduceerd en omdat de wijnen die worden gebruikt van kwalitatief hoog niveau zijn! Een groot team aan specialisten werkt nauw samen met Italiaanse wijnboeren om de beste producten te vinden of samen te ontwikkelen voor hun klanten.

 Hoe kan il miogusto geserveerd worden aan klanten?

  • Vul een wijnglas met een handvol ijsblokjes
  • Voeg bij Limonsecco een schijfje citroen toe
  • Voeg bij Melonsecco wat verse munt toe
  • Schenk een flesje il miogusto leeg in het glas


Profiteer nu van extra hoge korting op onderstaande il miogusto Piccolo dranken! Deze actie is geldig tot en met zondag 3 juli 2022.De wijncoctails van il miogusto zijn ontstaan uit traditionele sprankelende wijnen gecombineerd met overheerlijk friszoet fruit en natuurlijk de Italiaanse passie!Jason Wasker
Jason Wasker 03 Juni 2022

Eerdere blogs van Jason Wasker