Fustkoppeling Vlak Schuif (Type A)

Stuk 1 st

Deze A type tapkop welke ook wel vlak rond of vlakschuif genoemd word heeft zowel aan de bierzijde als de Co2-zijde een 3/8 aansluiting met buitendraad.

De tapkop ook wel fustkoppeling genoemd is de koppeling tussen het fust en de leidingen, de tapkop is de koppeling welke op het fust word aangesloten en waar zowel de bierleiding als de koolzuur of stikstof leiding op aan worden gesloten. Het is belangrijk om er altijd voor te zorgen dat de fustkoppeling schoon is, wanneer deze niet goed schoon is loop je de kans dat het bier geïnfecteerd raakt bij het aansluiten van de fustkoppeling. Door een infectie kan er smaak, kleur en geurafwijkingen ontstaan. Het is word geadviseerd om na elke loskoppeling de tapkop / fustkoppelingen goed schoon te maken.

In veel gevallen zult u deze koppeling aan uw huidige tapinstallatie kunnen aansluiten middels de koppelstukken en/of verlopen die u reeds in gebruik heeft.
Wanneer dit niet het geval is, of u twijfelt hierover kunt u na uw bestelling een foto van de huidige situatie naar ons mailen via bestellen@worldofdrinks.nl
Wij zullen de bestelde koppeling dan zo aan uw leveren dat deze toepasbaar is op uw tapinstallatie.
Let op; hier zijn afhankelijk van het benodigde materiaal extra kosten aan verbonden.

Soort
Barartikelen
Verpakking
Stuk