Dare to Drink Different

Hét wisselprogramma voor de horeca

Wil jij jouw gasten verrassen en uitdagen? Dat kan met een regelmatig wisselend aanbod van grote en kleine brouwerijen, speciaalbieren, alcoholvrije bieren, soda's, hard seltzers en misschien wel die nieuwe trend die er aan zit te komen! Speciaal geselecteerd door de biersommeliers van Swinckels Family Brewers, zonder dat je zelf hoeft te kiezen (of nou ja, uit een kleine selectie dan), iedere 2 maanden ontvang je 5 bieren en een craft brew.

Dankzij het dorstmakende Dare to Drink Different glas en de Dare to Drink Different taplens, hoef je niet elke keer van glaswerk of taplens te wisselen. Door middel van video's en whatsapp flyers waarin hun biersommeliers je kort maar krachtig informeren, kun je jouw personeel heel gemakkelijk online trainen! Wil je jouw gasten met een coole post op Social Media aanspreken? Dan krijg je deze ook toegestuurd vanuit Swinckels Family Brewers. Probeer eens iets anders
Verrassende smaken in speciaalbier, maar ook in alcoholvrij bier. En zelfs in soda's, hard seltzers, en die nieuwe trend die er aan zit te komen. Voor wie nieuwsgierig is naar nieuwe smaaksensaties valt zoveel te ontdekken! En precies dat is waar 'Dare to Drink Different' voor staat: verrassende smaken van kleine en grote brouwerijen, zorgvuldig geselecteerd door een team van gepassioneerde biersommeliers. Daardoor is de kwaliteit gegarandeerd en kunnen jouw klanten of gasten er eens goed voor gaan zitten: genieten van de verrassende smaaksensaties!

De stappen
1. Meld je aan!
Meld je aan via Daretodrinkdifferent.nl en ontvang iedere twee maanden een update van de deelnemende bieren!

2. Bestellen?
Ben je al klant bij World of Drinks en wil je bieren bestellen? Dan kan dit via jouw persoonlijke bestelomgeving. Meld je aan en bestel de bieren onderaan deze pagina!

3. Deel je bieren!
Download hier alle gave afbeeldingen en filmpjes om te delen met jouw personeel en horecagasten: https://zakelijk.daretodrinkdifferent.nl/nl/nl.html

Programma mei/juni

Weihenstephaner Original Helles
Goed bier krijgt de tijd. De lange opslag maakt deze goudblonde "Original Helles" een smaakvol bier. Met milde hoppige noten en een aangenaam frisse en kruidige smaak. Gebrouwen in de oudste brouwerij ter wereld: Weihenstephan. 

Bierstijl: Lager
Alcoholpercentage: 5,1%
Lekker bij: pasta Carbonara

Uiltje Trackdown
Alle ruimte voor fruitige hoparoma's op een stevige biscuit smaak. De hop geeft aroma's van perzik. 
Brouwerij 't Uiltje behoort tot de top 100 beste brouwerijen van de wereld!

Bierstijl: Juicy Pale Ale
Alcoholpercentage: 5,2%
Lekker bij: salades, kip en gevogelte, witvis, jonge en romige kazen

Anchor Steam Beer
Steam Beer doet denken aan een pale ale vanwege de kleur en de bloemige geur, aangevuld met citrusachtige tonen.
Fris, fruitig en zacht. Anchor was het eerste Amerikaanse craft beer in Europa!

Bierstijl: Pale Ale
Alcoholpercentage: 4,9%
Lekker bij: crab cakes, gevogelte en burgers

Saison Dupont
Gebrouwen in een familiebrouwerij met brouwketels op open vuur! Saison Dupont is zo droog als een Pinot Gris, lichtbitter van de hop en friszurig van smaak.

Bierstijl: Saison
Alcoholpercentage: 6,5%
Lekker bij: als aperitief of begeleider van mosselen, asperges, stoofgerechten en geroosterd vlees

DAVO Migaloo
Migaloo - een fris bier dat veel weg heeft van een weizen - is vernoemd naar de witte walvis, waarmee DAVO het gelijknamige roeiteam steunt. Bij elk blik Migaloo dat over de toonbank gaat, wordt er bijgedragen aan het doel van Team Migaloo: twee gasten die aandacht voor de plastic soep creëren door de Atlantische Oceaan over te roeien. 

Bierstijl: White (wh)ale
Alcoholpercentage: 5,2%
Lekker bij: frisse salades en Asian fingerfood

Zoe van Aken
Zoe van Aken 03 Mei 2021