Belangrijke informatie

Beste relatie

We bevinden ons momenteel in een zeer bijzondere tijd welke we allemaal niet hebben voorzien. De bedrijvigheid is - net zoals waarschijnlijk bij u ook het geval is - tot een minimum gebracht. Dit brengt veel onzekerheid en uiteraard ook vragen met zich mee. Graag brengen wij u middels dit bericht op de hoogte over hoe wij hier samen met u mee om willen gaan.

Financiële zorgen
Zoals begrijpelijk spelen er bij veel ondernemers financiële zorgen. Om u hierin zo goed als mogelijk bij te kunnen staan, schorten wij vanaf heden tot minimaal 15 april bij al onze horeca relaties (welke gesloten zijn) het incassotraject en de betalingstermijn op. Op deze manier hopen we u in de gelegenheid te stellen ook uw voorraad voor onder andere Pasen weer gemakkelijk aan te kunnen vullen.

Wij blijven gewoon bezorgen!
Omdat we onze klanten graag van dienst blijven gedurende deze periode, blijven wij bestellingen bezorgen op donderdag en vrijdag volgens de vaste routes. Het ophalen van emballage doen we echter alleen als we weer bij u komen leveren. Wanneer de overheid vasthoudt aan de heropening van horecagelegenheden op 7 april, zullen wij vanaf 2 april weer volledig leveren.

Bereikbaarheid
Tijdens deze lastige periode zullen wij altijd bereikbaar voor u blijven. Zo is ons kantoor bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur. Ook zijn uw contactpersonen Marco & René gewoon telefonisch bereikbaar om uw vragen te beantwoorden of te helpen bij uw voorbereidingen voor het komende seizoen. Zij zijn tevens beschikbaar voor een persoonlijk gesprek wanneer u dat wenst.

Bestellingen afhalen?
Mocht u een bestelling willen afhalen, dan is dat mogelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 15:00 uur. Gelieve uw bestelling dan wel voor 11:00 uur die dag telefonisch doorgeven. Op zaterdag zijn we tot nader order gesloten.

We hopen dat u gezond blijft en wensen u sterkte in deze bijzondere tijd!

Hartelijke groet,

Anton & Tanja Krijnse Locker, Marco de Vrieze & Lennert de Vrieze
Zoe van Aken
Zoe van Aken 17 Maart 2020

Eerdere blogs van Zoe van Aken