Franklin & Sons Flavoured Tonics

De Epicurean collection is een uniek assortiment van vier tonic waters met twee smaken, ontwikkeld samen met mixologen om de beste dranken te complimenteren. Gemaakt door het schitterende bronwater uit Staffordshire, de beste Britse suiker, Ecuadoraanse cinchonabast en speciaal geproduceerde ingrediënten te verenigen. De tonics worden tot het hoogst mogelijke niveau koolzuurhoudend gemaakt, om zelfs de meest delicate botanicals en smaken naar boven te halen.

Maak kennis met de ambachtelijk bereide, exclusieve tonics en mixers
van Franklin & Sons, die perfect bij de allerbeste ambachtelijke sterke dranken passen. De eerste producten zagen in 1886 het levenslicht en werden verkocht vanuit de kleine confiserie van de familie in 171 High Street, Rickmansworth, Londen. Vanaf dat moment ging de bal rollen
en begonnen de drie broers Franklin hun zelfgemaakte frisdranken met succes te verkopen. Vandaag, vieren we dat succes met een assortiment drankjes die unieke ingrediënten combineren en zo garant staan voor de uitmuntende smaak van Franklin, zonder ooit afbreuk te doen aan de sterke drank waarmee ze het glas delen.

Alle drankjes van Franklin & Sons bevatten alleen natuurlijke aroma’s, extracten en kleurstoffen. Er komen geen bewaarmiddelen of zoetstoffen aan te pas.

Zoe van Aken
Zoe van Aken 09 December 2019

Eerdere blogs van Zoe van Aken