Sir. James 101 alcoholvrije cocktails

Sir. James 101 dranken: in april voor slechts € 15,49!

Ontdek de veelzijdigheid van Sir. James 101 dranken. Het zijn de perfecte vervangers voor alcoholische dranken. De dranken zijn al pre-mixed en worden aangeboden in een stijlvolle fles als single serve. Dit betekent dus geen open flessen meer en/of geen extra mixers/tonics!

Sir-James-Spritz-Apritif.jpgSir-James-Pink-Gin-Tonic.jpgGinger-Mule.jpgPassionfruit-Martini.jpg

Verras jouw gasten en geef ze een unieke belevenis met waanzinnige smaken zoals: gin-tonic, pink gin-tonic, mojito, spritz aperitif, passionfruit of ginger mule.

De botanische fles vorm in combinatie met de handige trek-sluiting ziet er stijlvol uit. Het etiket heeft structuur en is van hoge kwaliteit met unieke elementen in het ontwerp die zorgen voor een exclusieve 'look and feel'. Doordat de drank al pre-mixed is en een eenvoudige opening heeft is het optimaal voor gebruiksgemak in de horeca.


De voordelen van Sir. James 101:

  • Kwalitatieve uitstraling: mooie 'single serve' fles om aan tafel te serveren of aan de bar.
  • Tijd en geld besparend: geen open flessen of extra mixers/tonics benodigd.
  • Consistente kwaliteit: want de dranken zijn al pre-mixed.
  • Goede marge: iedere verkochte fles draagt bij aan een bovengemiddelde groei van de brutomarge.

Gouden medailles voor de Gin Tonic, Pink Gin Tonic, Mojito en Spritz Aperitif
The Spirits Business in London heeft zowel de Gin Tonic als de Mojito bekroond met een gouden medaille in de categorie 'no/low alcohol'. 

Daarnaast mocht Sir. James 101 Gin Tonic, Pink Gin Tonic en Spritz Aperitif de “Golden Europe Wine & Spirits Tropy” in ontvangst nemen in 2021! Een mooie bevestiging dat Sir. James 101 een goed alcoholvrij alternatief is!

Jason Wasker
Jason Wasker 01/04/2024