Nieuwe jaargang Miraval Rosé

Nieuwe jaargang Miraval Rosé: zalmrosé van kleur met aroma’s van vers rood fruit en bloemen. 

Château Miraval was van 1970 tot een aantal jaar geleden eigendom van Jacques Loussier, een gepassioneerd wijnliefhebber en bekend jazzpianist die in zijn studio Miraval muziekopnames van onder andere Pink Floyd, Sting en Sade heeft gemaakt. Sinds 2008 is het Château het zomerverblijf van Brad Pitt. De wijnkelder stamt uit de negentiende eeuw waarbij de houten vaten momenteel rusten in de kelder van de gerenoveerde boerderij. De wijngaarden rondom de villa liggen tegen de helling aan op een hoogte van 350 meter. De Miraval wijnen hebben een voortreffelijke kwaliteit en zijn elegant en verfijnd.

De nieuwe jaargang van Miraval Rosé is binnen!
2023 was een uiterst vruchtbaar jaar, dus dat belooft veel goeds voor de frisse en elegante rosé van Miraval. Miraval Rosé wordt geproduceerd van biologisch geteelde druiven, voornamelijk grenache, cinsault, syrah en rolle. 

Miraval Rosé is een elegante rosé uit de Provence, met aroma's van wit fruit, aardbeien en rozen. In de smaak frisse zuren en mineralen. Heerlijk om van te genieten als aperitief en goed te serveren bij vis en salades.

Jason Wasker
Jason Wasker 11/03/2024