Sir Edmond Gin

Sir Edmond Gin: uniek, smaakvol en veelzijdig toepasbaar!

 

Geïnspireerd door Michelin-sterrenchefs die Bourbon vanille in hun keuken gebruiken om culinaire magie te creëren, hebben de makers van Sir Edmond Gin dit fantastische ingrediënt het hoofdpodium gegeven in hun gin.

 

Hoogwaardige gin van Nederlandse bodem
Sir Edmond
 Gin is opgericht vanuit een eenvoudig gedachte: een gin creëren die onderscheidend en significant anders is. Deze geweldige gin is meerdere keren bekroond met diverse medailles en vindt u vooral en hoofdzakelijk in de high-end horeca. Sir Edmond is een gin afkomstig uit Nederland, welke wordt gemaakt door de distilleerderij Herman Jansen te Schiedam waar al sinds 1777 wordt gedistilleerd.

 

Smaakvolle gin
Sir
 Edmond Gin is een mooie heldere gin met een verfijnde smaak. Door de selectie van heerlijke ruwe plantaardige ingrediënten, ook wel botanicals, is er een mooie gin ontstaan. Gemaakt met onder andere de jeneverbes, kardemom, engelwortel, gember en kaneel. Het eerste wat de smaakpapillen raakt is de vanille die vergezeld wordt door kaneel, een sublieme combinatie. Deze komen weer terug met een zachte prikkeling op de tong. De afdronk is lang en droog, met een subtiele hoeveelheid zoetheid. 


Serveer Sir Edmond Gin puur met ijs, in een gin & tonic of in cocktails.


Jason Wasker
Jason Wasker 26 Augustus 2023