Villa Massa Limoncello & Amaretto

Heel de maand augustus in prijs verlaagd! Villa Massa Limoncello & Amaretto

 

Villa Massa is een bekend Italiaans familiebedrijf wat opgericht is in 1890. Ze zijn gespecialiseerd in de productie van Limoncello, een traditionele Italiaanse citroenlikeur. Het merk is populair in Italië en wordt ook internationaal geëxporteerd. Villa Massa staat bekend om zijn authentieke smaak en Italiaanse erfgoed.


Unieke smaak Limoncello door klimaat
Villa Massa Limoncello wordt gemaakt volgens een eeuwenoud familierecept en is afkomstig uit de regio Sorrento aan de Amalfikust in Zuid-Italië. De Amalfikust staat bekend om zijn heerlijke citroenen, die een unieke smaak en aroma hebben vanwege het mediterrane klimaat en de vruchtbare grond. 

 

Limoncello Villa Massa
Deze met passie gemaakte Italiaanse citroenlikeur is zacht en fris van smaak. Villa Massa Limoncello heeft een alcoholpercentage van 30% en geserveerd bij -7 graden uit de vriezer is hij op zijn best. Hij wordt ambachtelijk gemaakt van de zoete citroenen uit het Sorrento-gebied en draagt hierdoor officieel het exclusieve predikaat Liqoure di limone di Sorrento.

 
Cocktail: Lemon Cheesecake

  • 40 ml Villa Massa Limoncello
  • 20 ml Licor 43
  • 30 ml citroensap
  • 20 ml suikersiroop
  • 30 ml ongeklopte slagroom
  • Citroenschil

 

Schenk de 40 ml Villa Massa Limoncello, 20 ml Licor 43, 30 ml citroensap, 20 ml suikersiroop en 30 ml ongeklopte slagroom in een shaker. Shake de cocktailshaker 15 seconden. Zeef de cocktail, schenk de cocktail in het glas en garneer met een citroenschil.

 

Villa Massa Amaretto
Buitenom de Limoncello heeft Villa Massa met Amaretto ook een pareltje op de markt weten te brengen. Een heerlijk zachte en smaakvolle amandellikeur, gemaakt van echte, kwalitatief hoogwaardige amandelen uit Sicilië. Villa Massa Amaretto wordt gekenmerkt door een smaakvol aroma met kenmerkende tonen van marsepein en een intense, langdurige afdronk van amandel. Hints van vanille, kers en cacao complementeren de smaak en met een alcoholpercentage van 30% zijn de alcohol, zoetheid en bittere amandelsmaak perfect in balans.


Jason Wasker
Jason Wasker 01 Augustus 2023