Bekroonde topbieren van Scheldebrouwerij

Bekroonde topbieren van Scheldebrouwerij: nu extra scherp geprijsd! 


Scheldebrouwerij brouwt sinds 1994 met gevoel en verstand bier voor wie van bier houdt! Iedere slok speciaal Scheldebier komt uit hun eigen brouwerij, met zorg en liefde opgebouwd. Een ambitieuze brouwerij waar met bezieling gewerkt wordt om voor elk wat nats te brouwen. Bieren met het gevoel van toen en de smaak van nu. 

Zij blijven trouw aan tradities, maar zijn altijd op zoek naar een prikkelende balans tussen nostalgisch en vernieuwend, bescheiden en brutaal. Door bewust niet te filteren en met hergisting op de fles streven zij naar het puurste resultaat. Naast de natuurlijke grondstoffen proeft u geduld en gedrevenheid terug in alle karaktervolle smaken. Bevlogen brouwen is hun specialiteit, bierbeleving uw plezier. Inmiddels hebben ze 10 karakteristieke bieren in het assortiment met fantastische unieke smaken!


Profiteer t/m zondag 6 augustus van extra hoge korting op onderstaande topbieren van Scheldebrouwerij. 
Strandgaper

Strandgaper is door zijn volle smaak, zoete aroma en fris bittere afdronk een vriendelijk bier met brutale trekjes. De strandgaper is een oeroude bewoner van het scheldegebied met een witgele schelp.


Zeezuiper
In deze goudblonde, moutige tripel komen uiteenlopende smaken in harmonie bijeen en doen dit bier tot grote hoogte stijgen. Fris droog tot licht zoet met subtiele tonen van koriander, de geur van geel fruit en een verfijnde hopbitterheid zoals het een echte tripel betaamt. Zeezuiper is de smaakvertolking van brouwen met een missie, wiens naam verwijst naar het natuurgebied dat heel Bergen op Zoom in de late middeleeuwen van drinkwater voorzag. Een elegante én nobele dorstlesser.


Wist u dat? Zeezuiper in 2022 brons won tijdens de World Beer Cup in de categorie  ‘Belgian Style Tripel’ én Strandgaper in datzelfde jaar zelfs werd bekroond tot beste Golden Ale wereldwijd!


Jason Wasker
Jason Wasker 06 Juli 2023