Isolabella Limoncello • Sambuca

Serveer de lekkerste aperitieven of digestieven: laat uw gasten genieten van een heerlijke Isolabella Limoncello of Sambuca!


Het ontstaan van Isolabella
Isolabella is een bekend Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van likeuren en digestieven. Het bedrijf werd opgericht in 1871 in Milaan (Italië), door Ettore Zucca en begon met het produceren van de bekende Amaro Isolabella.

Het succes van Amaro Isolabella zorgde ervoor dat het bedrijf al snel uitbreidde en in de vroege jaren 1900 verhuisde naar een nieuwe locatie in de buurt van het Comomeer. 

Hier begon het bedrijf met het produceren van andere likeuren en digestieven, waaronder Limoncello, Sambuca en Grappa. In de loop der jaren is het bedrijf gegroeid en heeft het zijn productieproces gemoderniseerd, maar het heeft altijd vastgehouden aan zijn traditionele recepten en ambachtelijke benadering van het maken van likeuren en digestieven. Vandaag de dag is Isolabella een bekend en gerespecteerd merk in Italië en daarbuiten, en blijft het zich inzetten voor het creëren van de beste likeuren en digestieven volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

 

Isolabella Limoncello
Isolabella Limoncello heeft een uitgesproken volle smaak en een oogverblindende intense kleur. Deze likeur kenmerkt zich als een frisse toegankelijke limoncello en wordt op basis van Siciliaanse citroenen vervaardigd. Heerlijk als digestief of cocktail, maar kan ook uitstekend in een dessert worden verwerkt.

 

Isolabella Sambuca 
De smaak en het aroma dankt Isolabella Sambuca aan een distillaat van de zaadjes van steranijs en venkel. De plant komt van origine uit het Middellandse zeegebied, maar komt vandaag de dag in heel Europa voor. Bij de productie is er gebruik gemaakt van puur vakmanschap waarbij proeven, aanpassen en weer proeven de sleutel vormt. Vol zoete anijssmaak met koriander.


Isolabella Limoncello & Sambuca zijn t/m zondag 6 augustus extra scherp geprijsd!


Jason Wasker
Jason Wasker 06 Juli 2023