Tripel LeFort

Tripel LeFort: verkozen tot ‘Beste Tripel ter wereld!’

 

Brouwerij Omer Vander Ghinste bestaat sinds 1892. Inmiddels brouwt de Belgische familiebrouwerij al 5 generaties lang kwaliteitsbieren volgens authentieke recepten, op traditionele wijze maar met toepassing van de modernste technieken.


Tripel LeFort wint goud op de grootste bierwedstrijd van de wereld
Na de lancering van het bruine bier LeFort in 2013 werd in mei 2016 de volmondige Tripel LeFort gelanceerd. Dit bier krijgt in 2018 zijn ultieme bekroning. Tripel LeFort werd op de World Beer Cup in Nashville in de Verenigde Staten wereldwijd verkozen tot beste tripel. Er werden 8.234 bieren uit 66 landen geproefd, in 101 categorieën. Tripel LeFort werd met goud beloond in de categorie Belgian Style Tripel.

 

Een bier met body, fruitige aroma en zachte smaak
Tripel LeFort is een goudblond bier van 8,8% dat zich onderscheidt door zijn frisheid, fruitig aroma en een mooie zachte en volle smaak. De hoge gist die voor dit bier gebruikt wordt resulteert in een bier met een vanille- kruidnagelaroma en tegelijk een fruitige smaak van bananen en rode appels. Aangename toetsen van citrus, limoen en rozen maken het bier evenwichtig en tegelijk complex.

Een bier met body… De volle smaak en alcohol geven u een warm gevoel dat heel zacht wegvloeit.

Profiteer t/m zondag 6 augustus van extra hoge korting op Tripel LeFort (krat 24x33cl & fust 20L).


Jason Wasker
Jason Wasker 03 Juli 2023