AMICI: Limoncello op z’n best!

AMICI: Limoncello op z’n best!


Op het terras in de zon of na het eten van een heerlijk diner. AMICI Limoncello maakt het moment nóg een beetje beter. Een unieke smaakbeleving door premium ingrediënten in een moderne en aantrekkelijke fles. Geef uw gasten een sensationele beleving met AMICI! 

 

Het verhaal achter AMICI
AMICI: Italiaans voor “vrienden”. En zo ontstond ook de zoektocht naar de perfecte limoncello door vrienden Melvin en Floris, opgegroeid in de Nederlandse horeca. Met jarenlange passie voor het heerlijke Italiaanse drankje ontstond het idee om limoncello naar een hoger niveau te tillen. Na een maandenlange zoektocht naar de perfecte ingrediënten en veel uitprobeersels was het recept geboren. Een hobby die al snel uitliep op een fulltime bezigheid na de vele positieve reacties vanuit de horeca en consument.

Unieke smaak
Gebrouwen op traditionele en originele wijze. Met de meest pure, hand geplukte en geselecteerde aromatische citroenen uit de Amalfi. Daardoor heeft deze limoncello de unieke rijke en zachte smaak die je voor even mee terugneemt naar het mooie Italië.

“Niet alleen in smaak proberen wij het onderscheid te maken, maar ook in uitstraling. Met ons strakke en unieke design vallen wij op en willen wij limoncello naar een hoger niveau tillen.”

The perfect serve
Traditioneel wordt AMICI Limoncello gedronken als digestief na het eten, ijskoud uit de vriezer. Maar AMICI is veel meer dan een digestief. 

Serveer een traditionele AMICI Limoncello Spritz aan uw gasten, een combinatie met cava en bruiswater. Of ga je nog een stapje verder en kies je voor de cocktail Amalfitano:

  • Voeg  twee blaadjes basilicum toe in de cocktailshaker en stamp deze fijn.
  • Vul de shaker met ijsblokjes, twee delen gin, éen deel AMICI Limoncello, één deel suikersiroop en één deel citroensap.
  • Shake voor 15 seconden en serveer in een longdrinkglas gevuld met ijs.
  • Top de cocktail af met een deel tonic en garneer met een takje basilicum.

Of je AMICI Limoncello nu drinkt als shot, digestief of in een cocktail. Eén ding is zeker: AMICI maakt ieder moment nóg een beetje beter!

Jason Wasker
Jason Wasker 01 Juni 2023