KETEL 1 heeft een nieuwe uitstraling & naam!

Ketel 1 heeft een nieuwe uitstraling!
Frisser en eigentijdser…

 

Nolet is trots dat haar nieuwe verpakking van KETEL 1 jenever nu overal zichtbaar is. De uitstraling is frisser en eigentijdser. Naast deze upgrade is de naam ook veranderd. KETEL 1 wordt KETEL 1 Original en KETEL 1 Matuur, de gerijpte jenever, wordt omgedoopt tot KETEL 1 Signature Blend.

 

Inzet op duurzaamheid
Het belangrijkste is dat de nieuwe flessen mooie stappen hebben gezet in duurzaamheid. Zo is het glasgewicht van de fles 10% lichter gemaakt en dat bespaart ruim 60 ton glas per jaar. Ook zijn de labels van materiaal veranderd, er worden nu enkel labels van papier gebruikt. De kartonnen dozen waren gemaakt van duurzaam karton met FSC keurmerk. Ze zijn nu nog een stap verder gegaan doordat de nieuwe dozen volledig gemaakt zijn van gerecycled karton.


Profiteer t/m zondag 4 juni van extra hoge korting op KETEL 1 Signature Blend.

Een smaak met karakter (38,4%)
KETEL 1 Signature Blend is een speciale blend met een kern van hout gelagerde granen-eau-de-vie, jeneverbessen en kruiden. Meerjarig gerijpt op eikenhouten fusten. Proef de rust in een glaasje Signature Blend. Zacht met houttonen, frisgranig met frisse hints van anijs, jeneverbes en vanille.

Jason Wasker
Jason Wasker 02 Mei 2023

Eerdere blogs van Jason Wasker