De lekkerste champagnes voor de feestdagen!

De lekkerste champagnes voor de feestdagen!

Champagne drinken we natuurlijk niet alleen bij verjaardagen of bruiloften… Het is inmiddels een vast onderdeel geworden van de feestdagen. Heerlijk om te starten als aperitief of om te proosten op het nieuwe jaar. Laat uw gasten genieten tijdens de feestdagen… Wij hebben de beste champagnes in de aanbieding!


Champagne Moët & Chandon Brut
Brut Imperial is bleek witgoud van kleur met hele fijne, superkleine belletjes. Expressieve aroma's van lindebloesem, brooddeeg en toast, de smaak is vineus, fijn, levendig en romig met zachte rondingen.


Champagne Piper Heidsieck Brut
Een fruitige Champagne met een zachte mousse die sappig en open van karakter is. De zachte smaak wordt gedomineerd door rijpe appel en peer en wordt onderbouwd door een nootachtige toon met hints van witte citrusvruchten en toast.


Champagne Castelnau Brut Réserve
Castelnau Brut heeft sappige frisse zuren, is zuiver met nootachtige aroma's en een delicate, milde mousse.


Champagne Castellane Commodore Brut
Deze Champagne heeft een mooie fijne mousse met tonen van citrus, bloemen en wit fruit. Elegant en levendig van smaak. Heeft een minimale rijping van 24 maanden gehad. De Champagne is gemaakt van druiven afkomstig van zeer oude stokken, dit geeft hem zijn volle smaak.


Champagne Bollinger Special Cuvee Brut
Prachtige goudgele Champagne. Gerijpt, complex en rijk van smaak met tonen van toast, karamel, walnoten, peer, rijp fruit en champignons. Zachte mousse met lang aanhoudende bubbels. Een karaktervolle champagne met veel elegantie.


Champagne Lallier R.016 Brut
R.016 op de fles staat voor het jaar 2016, wat betekent dat dit een Champagne is die hoofdzakelijk is gemaakt van de oogst uit dat jaar. Normaal gesproken worden jaren geblend in de Champagne, en in uitzonderlijk goede jaren wordt er een Vintage Champagne van gemaakt.

Deze Champagne heeft subtiele fruitsmaken, citrus en honing voeren de boventoon. De mousse is betoverend en de wijn heeft een mooie balans en structuur.


Champagne Rene Schloesser Brut
Strogeel van kleur. Een gulle champagne! In de neus tonen van honing, licht gedroogd fruit en toast. In de mond hebben we heerlijk fris fruit met mooie rijping aroma’s. Met een expressieve, sensuele finish.

Jason Wasker
Jason Wasker 05 December 2022

Eerdere blogs van Jason Wasker