Regis de Vallliere wijnen, nu met 10% korting!

Profiteer nu van 10% korting op mooi Régis de Vallière wijnen!


Het familiebedrijf Régis de Vallière, opgericht in 1855, is in ruim 165 jaar uitgegroeid tot een prominent wijnhuis uit het hart van de Bourgogne. Inmiddels is het wijnhuis in handen van de vijfde generatie, wat zorgt voor een mooie mix van traditie, moderne technieken, historie en veel kennis.

Het wijnhuis bezit 70 hectare verspreid over de Bourgogne rond de dorpen Côte de Beaune, Côte de Nuits en Côtes Challonaise. Regis de Vallière produceert, zoals ze het zelf zeggen, haar wijnen in ‘het gebied van de elegantie en verfijning’. 

 

Kwaliteit en puurheid in elke fles
Régis de Vallière richt zich op hoge kwaliteit en puurheid, dit proeft men terug in elke fles! Vooral de Pinot Noir en Chardonnay hebben de meest verfijnde expressie en elegantie, geproduceerd met respect voor de grond en de natuur.


Régis de Vallière Chardonnay
Deze Bourgogne heeft een aromatische neus met een mix van hazelnoot en een vleugje honing, boter, kruiden en wit fruit. De wijn heeft een goede mineraliteit en een fijne elegante stijl.

Herkomst: Bourgogne, Frankrijk
Druif: Chardonnay
Alcohol: 12,5%

 

Régis de Vallière Chardonnay
Deze Pinot Noir heeft in de neus zeer fijn fruit met een mix van aardbei, kers en zwarte bes. Een elegant en fijn karakter, levendig in de mond met een soepele afdronk.
Gekoeld drinken en volop genieten!

Herkomst: Bourgogne, Frankrijk
Druif: Pinot Noir
Alcohol: 12,5%

Jason Wasker
Jason Wasker 10 November 2022

Eerdere blogs van Jason Wasker