Zeeuwse Zon vruchtensappen

Zeeuwse Zon vruchtensappen. 100% natuurlijk zonder enige toevoeging!


Er zijn talloze vruchtensappen die u kunt aanbieden. Echter is er steeds meer behoefte aan natuurlijke producten. Gasten willen ook graag producten proeven die uit de omgeving komen. Ze helpen daarmee de lokale economie en voelen zich een met de omgeving.


Met de vruchtensappen van Zeeuwse Zon serveert u versgeperste sappen (met stukjes vruchtvlees) met unieke smaken exclusief voor de horeca.


I Love Zeeland Appelsap (100% Zeeuws)
Een puur streekproduct én dat proef je! Deze heerlijke dorstlesser is gemaakt van Zeeuwse appels en is 100% puur natuur. Kleur en smaken kunnen daarom variëren per seizoen.

 

Zeker Zeeuws keurmerk
I Love Zeeland Appelsap beschikt over het “Zeker Zeeuws” streekkeurmerk. Het hardfruit is afkomstig van Zeeuwse telers o.a. Fruvo BV in Krabbendijke, Fruitteeltbedrijf C. van Liere te Kapelle en Fruitteeltbedrijf M. Steijn te ’s-Gravenpolder. De appels worden onder minimaal Global -Gap geteeld.

 

I Love Sinaasappelsap
Zeeuwse Zon Sinaasappelsap wordt gemaakt van versgeperste sinaasappelen en is 100% puur natuur. Kleur en smaken kunnen daarom variëren per seizoen.

 

Wist u dat I Love Zeeland Appelsap werd verkozen tot  streekproduct van het jaar 2020?


Jason Wasker
Jason Wasker 27 September 2022

Eerdere blogs van Jason Wasker